@article{oai:tokoha-u.repo.nii.ac.jp:00001247, author = {杉山, 千歳 and Sugiyama, Chitose and 大川, 未帆 and Okawa, Miho and 大橋, 沙世 and Ohashi, Sayo and 加茂, 美乃里 and Kamo, Minori and 佐々木, 安美 and Sasaki, Ami and 杉山, 仁美 and SUGIYAMA, Hitomi and 鈴木, 国枝 and SUZUKI, Kunie and 大川, 未帆 and Okawa, Miho and 大橋, 沙世 and Ohashi, Sayo and 加茂, 美乃里 and Kamo, Minori and 佐々木, 安美 and Sasaki, Ami and 杉山, 仁美 and SUGIYAMA, Hitomi and 鈴木, 国枝 and SUZUKI, Kunie}, issue = {1}, journal = {常葉大学健康プロデュース学部雑誌, Journal of health promotional sciences}, month = {Mar}, pages = {45--54}, title = {製造法の異なる豆腐の食味特性および栄養特性について}, volume = {11}, year = {2017}, yomi = {スギヤマ, チトセ and オオカワ, ミホ and オオハシ, サヨ and カモ, ミノリ and ササキ, アミ and スギヤマ, ヒトミ and スズキ, クニエ and オオカワ, ミホ and オオハシ, サヨ and カモ, ミノリ and ササキ, アミ and スギヤマ, ヒトミ and スズキ, クニエ} }